Studiebijeenkomsten

Er zijn diverse manieren om de Bijbel te ontdekken en te bestuderen. Dit kan persoonlijk via cursussen of internet of samen met een groep.

Een huisgroep is één van de vormen waarop men op een ontspannen manier kan samenkomen om met elkaar te praten en na te denken over geloven, God en het leven.

Er worden verschillende onderwerpen behandeld, aangedragen door de groep. Ook zijn er huisgroepen die  bepaalde thema’s uitgebreid bestuderen en waar het onderwerp (in overleg) vast staat.

Op diverse locaties in de regio Leiden is het mogelijk om deel te nemen aan een huis/gespreksgroep.

Heeft u vragen of wilt u op een gemoedelijke wijze meepraten dan bent u van harte welkom eens te komen kijken.

Overzicht huis/gespreksgroepen:

Op dit moment zijn er geen huisgroepen ivm de coronamaatregelen, maar neem gerust contact op voor meer informatie zodat wij u kunnen informeren als deze weer van start gaan.

Leiden : elke 1ste dinsdag van de maand : een groep van ca. 12/14 mensen Aanvang: 19.00 uur.

Leiden: elke 1e en 3e woensdag van de maand:  een kleine groep waar diverse onderdelen van de Bijbel worden bestudeerd. Aanvang: 19.45 uur

Voorschoten: elke 2e woensdag van de maand en laatste sabbat van de maand : een groep van 8 – 12 mensen, waar aan de hand van een boekbespreking diverse gelijkenissen uit de Bijbel worden besproken. De groep begint met een gezamenlijke maaltijd, dit is echter geheel vrijblijvend.

Ook is het mogelijk om persoonlijk begeleid te worden in een Bijbelstudie.

Oegstgeest: Elke laatste zaterdagmiddag van de maand is er een Bijbelstudie in een bijzaal van de kerk der ZDA Leiden,  Mauritslaan 12, Oegstgeest. Aanvang ca. 13.30 uur.
Na het ochtendprogramma wordt er gezamenlijk geluncht (voor soep wordt gezorgd).

Heeft u interesse in het bijwonen van een huisgroep of voorkeur voor persoonlijke Bijbelstudie neem dan contact op via het  contactformulier