Spiritisme / New Age

Op deze pagina kunt u diverse onderwerpen vinden over de grote misleidingen op het gebied van spiritisme en New Age.

Het New Age van de jaren 70 lijkt verdwenen, maar tegenwoordig identificeert het zich niet meer onder het label 'New Age',  en wordt het gepromoot als 'spiritueel' of 'spiritualiteit'.  Er is een massale infiltratie van oosterse meditatie in de samenleving door middel van de promotie onder het label 'mindfulness meditatie' door psychologen, sociologen, artsen en zelfs op scholen.

De toenemende populariteit van yoga trekt ook veel mensen naar de arena van oosterse meditatie. De beoefening van deze meditatie, die in wezen 'transcendente meditatie' is, kan mensen vervolgens naar oosterse spiritualiteit leiden, waardoor ze kwetsbaar zijn voor mystieke ervaringen en de bedrieglijke invloed van boze engelen.

Deze verleiding vindt plaats, hoewel de overgrote meerderheid van de mensen niets eens gelooft in het bestaan van Satan en zijn boze engelen, zelfs niet onder gelovige christenen.

In dit interview met John Bradshaw van It Is Written vertelt Will Baron hoe hij ondanks zijn christelijke opvoeding bij de New Age beweging betrokken raakte, en daar twaalf jaar lang deel van uitgemaakt heeft.

In zijn boek Misleid door de New Age vertelt hij hoe hij deel was van een geheime invasie-macht van namaakchristenen. Als New Age priester geloofde hij serieus dat hij in dienst stond van de Jezus Christus van de Bijbel. Hij dacht echt mensen te helpen een nauwere relatie met God te krijgen. Vele predikanten zagen hem ook als een volgeling van Christus.

Kijk en zie zelf hoe Will Baron bevrijd werd, en van New Age priester een echte volgeling van Jezus Christus geworden is.

 

 In deel 2 van het interview vertelt Will Baron hoe de New Age beweging het christendom infiltreert. Will zegt: ‘Mijn persoonlijke geestengids zei tegen mij om de christelijke kerken te infiltreren om die zogenaamde christelijke meditatie te introduceren.’ Will beschrijft vanuit zijn eigen ervaring hoe de beweging heeft gepoogd om meditatie-principes en yoga de kerken binnen te loodsen. Ook worden de gevaren besproken van boeken zoals die van van Harry Potter.

Presentatie door Will Baron, schrijver van het boek 'Misleid door de New Age' waarin hij waarschuwt voor het reële gevaar van het beoefenen van yoga en spirituele/christelijke meditatie dat niet bijbels is.

Deze video is niet vertaald naar het Nederlands.


Boek 'Misleid door de NewAge'

Het boek 'Misleid door de New Age' is in Nederland niet meer of moeilijk te verkrijgen. Er zijn plannen dat het opnieuw uitgegeven wordt.
Het boek is wel in het Engels te bestellen via Amazon