Online boekbespreking Ongelooflijk

NIEUW: Het boek  ‘Ongelooflijk’  samen  lezen en bespreken  via  een  facebook-  of  een  Whatsapp  groep.

Hoe gaat dit in zijn weDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is full30205437.jpgrk?
Elke week krijg je 1 hoofdstuk van 2 bladzijden, in je mail, whatsapp , of wordt het op de besloten groep van facebook geplaatst.

We lezen ieder apart het boek, en wisselen met elkaar bevindingen uit. Mochten er vragen zijn dan kan dit behandeld worden via de groep of een persoonlijk bericht.

Geef je via het contactformulier op, en geef daarbij aan of je mee wilt lezen via whatsapp of facebook, of alleen de hoofdstukken ( 2 bladzijden) elke week in je mailbox wilt ontvangen. Natuurlijk kun je ook eerst meer informatie vragen. 

Over het boek

‘Ongelooflijk’ bevat het verhaal van God vanuit een bijzondere invalshoek. Korte hoofdstukken van 2 pagina’s  volgen het Bijbelse spoor van Gods ongelooflijke toewijding aan verbondenheid. Zijn liefde blijkt verrassend aanwezig – ook in passages die helemaal niet over een innemende God lijken te gaan. 

‘Ongelooflijk geeft body aan de frase ‘God is liefde’ en richt zich tot een breed publiek: van wie al een innige relatie met God onderhoudt, via degene die zwaar aan Zijn bestaan twijfelt , tot wie God bewust de rug heeft toegekeerd. Traditionele  godsbewijzen blijven achterwege .
Het verhaal zelf vormt het argument en brengt misverstanden over God aan het licht.